Despre noi

Daca te intrebi unde ai ajuns, suntem mai mult decat incantati sa te intampinam catre o Viata Diferita.

Suntem oameni care incercam sa ne schimbam situl de viata intr-unul mai bun.

Nu pretindem ca suntem perfecti si suntem cu totii constienti ca nu noi am inventat roata, a fost cu mult inaintea noastra inventata, dar stii cu siguranta ca vrem o schimbare in viata noastra acceptand posibilitatile pe care le avem.

 

Planet Organic isi impartaseste intelepciunea voua celor care isi doresc echilibrul si intoarcerea catre inceputuri coexistand cu natura.

Viziunea noastra : Viata ta va fi diferita !

Misiunea noastra : SA FIM in armonie cu Planeta si Universul !

 

Alege Planet Organic si te vei bucura de sanatate, vitalitate si energie pozitiva.

Planet Organic iti ofera produse bio, naturale si organice si te asista sa descoperi produse specifice si beneficiile lor pentru organizm, minte si suflet.

Iti prezentam oportunitatea de a-ti crea propria bucatarie organica, asta, in drumul tau catre un stil de viata diferit – unul mai sanatos si mai fericit !

 

Te-ai gandit vreodata la importanta anumitor factori si la circumstantele din viata ta ?

Netinand cont de directia vietii, incercam constant sa ne imbunatatim viata si sa ne mentinem sanatatea in timp cenesatisfacem nevoile.

 

Primul pas – acceptarea;

Constientizarea schimbarilor pe care trebuie sa le facem pentru a ne imbunatati viata este cel mai important pas pe care trebuie sa il facem catre inceputul unei noi vieti.

 

"Sanatetea inseamna adevarata bogatie, nu aurul si argintul."

Mohandas Gandhi

 

Aici la Planet Organic Romania combiinam stiinta dovedita, tratementele naturale vechi si hrana sanatoasa pentru un stil de viata diferit. Vremurile s-au schimbat, suntem coplesiti de noua tehnologie, stresati de zgomot, poluare, timpul din ce in ce mai scurt, cantitatea mare de informatii, etc; totul depinde de noi, de cum ne coordonam trupul si sufletul si de cum alegem sa traim.

 

Dupa ce acceptam ca este nevoie de schimbare, trebuie sa ACTIONAM.

Si pentru a face cel de-al doilea pas, ne-am decis sa va ajutam, asa cum altii ne-au ajutat si ne-au indrumat pe noi, prezentandu-va o mare varietate de produse si un nou inceput care cu siguranta va va schimba viata.

 

Cum a spus si Gandhi, trebuie sa stim ceea ce este cu adevarat de pretuit si care este adevarata bogatie. Sanatatea si starea de bin ear trebui sa primeze si pentru asta trebuie sa stim ca pe masura ce inaintam in varsta, corpul imbatraneste si pentru a putea lua ceea ce este mai bun de la viata trebuie sa acordam atentie speciala fiecarui aspect incepand de la nutritie si dieta – pentru vitalitatea si energia interioara si exterioara, pana la modul in care ne ingrijim corpul (bai, relaxare, mentinere, hidratare, etc)

?