Ciresele,”un dar de la natura” – detoxifiere si slabire naturala

Aceste fructe delicioase, au proprietati nutritive extraordinare : 70% din continutul lor este apa iar in restul de 30% este cuprins tot complexul de vitamina B (B1, B2, B6) si magneziul surse importante de energie care care alunga stresul si oboseala.

 

Pentru a tine o cura exculsiva cu cirese trebuie sa consumam o jumatate sau chiar un kilogram de cirese timp de o zi sau doua pe saptamana si astfel eliminam toxinele din organism si ne vom simti mai odihniti pe parcursul zilei, iar pielea noastra va deveni mai neteda si mai catifelata.

 

 

O masca pentru piele din aceste fructe este foarte la indemana si se prepara in felul urmator: – 100 grame cirese fara sambur, se zdrobesc pana ajung la consistenta unei paste ( la blender ) , – se aplica pe fata curata, lasandu-se sa actioneze pana la 20, 30 de minute, – stergeti masca cu apa calduta, apilcati o crema hidratanta de zi. Acesta masca este foarte benefica pentru elasticitatea si fermitatea pielii.

 

De asemenea ceaiul din codite uscate de cirese este un puternic diuretic si detetoxifiant, astfel infuzia de codite, prin consum indelungat ne scapa inclusiv de celulita si ne mentine tractul urinar sanatos!

 

Asadar mergeti la piata si de maine dimineata puteti incepe cura de cirese !

 

Rezultatele nu vor intarzia sa apara ….